Esterilització en envasos

Tot el que cal saber sobre l'esterilització en envasos de conserves alimentàries i plats preparats

Et dediques a elaborar conserves o plats preparats?

A TERRA Food-Tech® entenem la importància de l’esterilització en envasos alimentaris, especialment en la producció de conserves i plats preparats.

Tant si et dediques a la producció de conserves i plats preparats com si t’ho estàs plantejant, volem ser el teu aliat en aquest procés, oferint-te informació detallada i consells pràctics per esterilitzar envasos amb èxit.

A la nostra secció dedicada, trobaràs guies específiques per a cada tipus d’envàs. Aprendràs sobre les característiques i particularitats de cadascun d’ells, i t’oferirem passos clars i consells útils per pasteuritzar o esterilitzar envasos per a aliments com llaunes, pots de vidre, barquetes, ampolles, envasos de plàstic i pouches.

Esterilització en envasos amb les autoclaus TERRA Food-Tech®

Descobreix quin tipus d’envàs s’ajusta millor a les necessitats i exigències del teu producte i com esterilitzar envasos per garantir la seguretat i la qualitat dels teus aliments.

Seguro que en los estantes de tu supermercado habrás visto una amplia variedad de conservas envasadas en latas. Estas fueron...
¿Es el envase de plástico el más adecuado para mi conserva? ¿Resiste este material las altas temperaturas de la pasteurización...
El objetivo de este artículo es darte a conocer las peculiaridades de este envase plástico en lo que respecta a...
En este artículo queremos darte a conocer los pros y contras de elegir la botella como recipiente para tu conserva...
En esta sección descubrirás las particularidades de pasteurizar o esterilizar cualquier alimento en una bandeja de plástico, también conocida como...
La esterilización de alimentos en tarros de vidrio mediante autoclaves ha transformado la conservación, asegurando calidad y durabilidad. Estos dispositivos...

Les nostres autoclaus per a l'esterilització en envasos

Autoclaus
verticals

Autoclaus de
sobretaula

TERRA Food-Tech® és molt més que un fabricant d'autoclaus per esterilitzar envasos. També oferim assessoria tècnica i alimentària.

Adquirir una de les nostres autoclaus és molt més que comprar un equip professional per pasteuritzar o esterilitzar envasos alimentaris o tastar la qualitat dels teus productes. És també comptar amb el suport dels nostres tècnics d’enginyeria alimentària per assessorar-te, tant abans com durant o després del procés tèrmic.

Per a TERRA Food-Tech® és fonamental poder oferir un servei d’assessoria alimentària perquè és la manera d’aconseguir que treguis el màxim profit a la teva autoclau. Només així podràs assolir el teu propòsit i amortitzar ràpidament la inversió.

Sí, el nostre objectiu com a empresa és vendre autoclaus. Però no de cap manera. La teva satisfacció és la nostra millor publicitat.

Autoclaves alimentarias TERRA Food-Tech®

La satisfacció dels nostres clients parla per nosaltres

“Necesitábamos una autoclave moderna, “inteligente”, fiable y con un control absoluto para adaptarlo a nuestras necesidades específicas, cosa que la autoclave de TERRA Food-Tech® ha satisfecho plenamente”.

Leer más
Xavier Roura
Propietario de Spherience